Det startede med ulven

By:

Jeg har sjældent kunnet leve mig ind i en krønike om en familie, som jeg gjorde, da jeg kastede mig over Katrine Marie Guldagers Ulven. Familiedramaer har altid fascineret mig, og især når en forfatter lader dig følge en slægt over en lang række år og lader dig se, hvad der sker med de her mennesker, hvordan de udvikler sig, hvilke glæder og sorger, de skal møde, og hvad der videre sker.

For mig er det som e-bog

E-bøger er mere end fagre nye verden, det er samtidig en behagelig måde at læse bøger på. En enhed, der slet ikke vejer som andre bøger, som du kan have med alle steder, og som altid er lige ved hånden. Jeg er vild med denne måde at læse på. Det hårde har dog været, at jeg har skullet vente siden 2010 på at finde ud af, hvad der skete i denne familie og mellem de to søskende Leonora og Henry, og det har været svært.

Heldigvis har jeg Politikenbooks, så jeg kan gennem deres nyhedsbrev altid følge med i, hvilke nyheder der udkommer, og også om der er andre gode titler på udsalg. Det er den bedste side, når det kommer til e-bøger, og de fungerer altid perfekt med at hente dem ned, når jeg har fundet endnu en, jeg gerne vil have.

Prøv en e-bog

Hvis du som jeg kan lide at læse, så prøv en e-bog. Det er vanedannende på helt samme måde som en bog, men det er et rigtig godt medie til bøger. Jeg kan nemt overskue alle de titler, jeg har, og nemt finde den, jeg gerne vil læse eller er i gang med. Et elektronisk bogmærke sikrer også, at jeg aldrig er i tvivl om, hvor jeg er nået til. Alle bogorme ved jo, at der ikke er noget værre end et bogmærke, der er stukket af.

Posted in: E-bøger