Fra paperback til e-bog

By:

I mere end 20 år har jeg været entusiastisk omkring læsning, og jeg kan faktisk ikke få nok af de fantastiske fortællinger, der i tidens løb er blever skrevet ned på papir. Det betyder blandt andet, at jeg med mine knap 500 bøger efterhånden er blever ramt af pladsmangel i min lejlighed, hvor bøgerne har overtaget styringen og udgør min primære indretning. Jeg kan ikke få mig selv til at skille mig af med mine bøger, da jeg svagt har en erindring om og relation til dem alle. 

Men så blev jeg introduceret for e-bøger.

En letlæst revolution

Aldrig havde jeg troet, at jeg ville blive en af de personer, der kunne sidde og kigge i en tablet hele tiden. Men det skulle vise sig at blive sådan alligevel. For selvom jeg havde svoret ikke nogensinde at købe en tablet, er det i dag blevet et redskab, jeg ikke kan undvære. Den er med mig overalt, og er der et kort øjeblik, hvor den synes at være væk, bliver jeg panisk for at finde den, da den danner ramme om den beskæftigelse, jeg holder allermest af – nemlig at læse.

Romantik og erotik har altid været den genre, jeg har holdt mest af. På en eller anden mystisk måde fanges de intime scener på en sådan måde, at de virker endnu mere virkelige, end de på nogen som helst måde ville kunne på film eller i teater. Og det bliver bestemt ikke mindre, når man sidder med en e-bog. Her kan man frit vælge mellem alle de faktastiske bøger, der findes, og udover at det er mindre omstændigt at have en e-bog end en paperback, er det også billigere at anskaffe disse, da de ofte er en smule billigere end de trykte bøger.

Køb romantiske bøger her. Du vil med garanti også blive imponeret af den nemme løsning.