Har du en travl hverdag, og savner du at kunne læse en god bog?

By:

Når man har arbejde, familie, venner og en kæreste at passe, så er det sjældent, at der er tid til at sætte sig ned med en god bog. Det er i hvert fald en sjældenhed for mig, og det tror jeg, at der er mange, der efterhånden kan nikke genkendende til. Når man endelig kommer hjem, så er der mad, der skal laves, der skal gøres rent og alle mulige andre praktiske ting, der venter, og det er derfor ikke altid, at det at læse bliver prioriteret – og det er en skam. Jeg besluttede mig derfor for at finde en løsning, for jeg har altid været en læsehest, og jeg begyndte at savne at kunne fordybe mig i en god fortælling. 

Jeg kom igennem en masse bøger på trods af en travl hverdag 

 

Jeg har kastet mig over lydbøgerne, som i mine øjne er en genial måde at nyde gode fortællinger på, da man kan lave alt muligt andet imens. Jeg tager blot mine høretelefoner i ørerne, og så kan jeg lave mad, gøre rent, gå en tur eller noget helt fjerde. På den måde bliver det pludselig hyggeligt at lave de praktiske ting, da man kan fordybe sig i en god bog imens. Jeg kommer igennem flere bøger nu, end jeg nogensinde har gjort. 

Når jeg endelig har tiden til at sætte mig ned og læse, så benytter jeg mig af e-bøger, som jeg også er blevet ret pjattet med. De er nemlig, ligesom lydbøgerne, på ens mobil, pc eller tablet, så de fylder ingenting. Mine lydbøger og e-bøger køber jeg altid hos Politikenbooks, hvor der altid er et stort udvalg at vælge imellem. De har et væld af forskellige genrer, hvor mine favoritter i den grad er krimier og kærlighedsromaner, som man har svært ved at slippe igen. Så hvis du ligesom mig har en travl hverdag og savner bøgerne, så er dette det perfekte sted. 

 

 

 

 

 

Posted in: Lydbøger