Hold dit Kindle-bibliotek opdateret

By:

 

Er du hoppet med på moden, og har du anskaffet til en smart Kindle, hvorfra du kan læse et hav af spændende bøger? På min Kindle, har jeg oprettet mit helt eget Kindle-bibliotek som indeholder et hav af spændende bøger blandt mange forskellige genrer. På min Kindle finder jeg derfor alt fra hæsblæsende krimier til storslåede, romantiske romaner – så jeg altid har noget at vælge imellem, alt efter mit humør. Drømmer du også om, at opdatere dit Kindle-bibliotek med de nyeste e-bøger? I dette blogindlæg bliver du præsenteret for tidens bedste e-bøger, som du på Politikkenbooks.dk nemt og problemfrit kan downloade til din Kindle.

 

Fordyb dig i nye, spændende universer

Jeg sidder i en behagelig liggestol, ved poolen på en italiensk campingplads – men egentlig befinder jeg mig i et helt andet, og fremmed univers. Det er England i 1954’erne og britiske spioner er netop flygtet til Sovjetunionen. Derudover er jagten netop gået ind på homoseksuelle i England, go flere og flere homoseksuelle bliver jagtet og dømt til døden. Det er selvfølgelig Syndefaldet i Wilmslow jeg refererer til – en god og hæsblæsende bog, om tiden i det gamle England efter krigen. Du kan finde bogen på Politikkenbooks.dk, samt et stort udvalg af tilsvarende bøger indenfor et hav af forskellige genrer.

 

Find dine nye e-bøger på Politikkebooks.dk

Mangler du nye, spændende bøger til din Kindle? Du kan finde et stort udvalg af gode e-bøger på politikkenbooks.dk. Her har du både mulighed for at købe bøgerne enkeltvis, men du har også mulighed for at købe et månedligt abonnement, som giver dig fri og ubegrænset adgang til e-bøger, som du kan streame direkte på din Kindle. Abonnementet er perfekt til dig, som ligesom jeg selv, elsker at fordybe mig I en god og spændende bog, som kan få hårene til at rejse sig.

Posted in: Kindle