Krimier er det bedste for mig

By:

Jeg vil fortælle lidt om, hvorfor jeg er så vild med at læse bøger. Egentlig behøver jeg vel ikke forklare så meget, for det er ret indlysende, når man først er kommet i gang med at læse. Det kan give mig noget helt særligt at læse en god bog, og for mig er det faktisk en form for terapi, at jeg kan læne mig tilbage i sofaen og koble fra med en rigtig god bog. 

Jeg læser primært mine bøger som e-bøger, fordi jeg synes, det hele bliver lidt lettere på den måde. Det handler bare om, at jeg skal finde den rigtige genre hos Politikenbooks, og så kører det ellers for mig. Udvalget er stort, og jeg kan altid finde lige det, jeg leder efter. Jeg skal heller ikke være bange for, at bogen er udsolgt, når det foregår som e-bog, og det gør det altså lidt nemmere at finde favoritbogen hurtigt og nemt. 

Leder du efter de bedste e-bøger inden for netop denne genre? Så klik her for at finde et imponerende udvalg. 

Jeg er særligt vild med en bestemt genre, og det er krimier. For mig findes der ikke noget bedre end at læse en god krimi, fordi der sker så meget, som man ikke kan lade ligge. Når jeg starter på en krimi, så lever jeg mig altid fuldt ud med i handlingen, og jeg lærer hovedpersonen særdeles godt at kende. Somme tider kan det være flere hovedpersoner, og der foregår et sjovt spil omkring, hvor meget sympati man skal have, og hvem der egentlig er den gode. 

Jeg er vild med krimigenren, og det lægger jeg bestemt ikke skjul på. Jeg mener, det er en perfekt måde at slappe af på, fordi der foregår så meget i bogen. Det giver mig følelsen af, at mit eget liv foregår stille og roligt, og det er en god måde at koble af på.