Mange spændende biografier med på rejsen i e-bogsformat

By:

Jeg elsker at læse bøger, og fordi jeg pendler til og fra arbejde, har jeg heldigvis god tid til at fordybe mig i mange spændende historier. Når jeg pendler, har jeg altid min tablet med i tasken, og fordelen er, at jeg kan have rigtig mange e-bøger med, så jeg altid har interessant læsestof ved hånden, og de vejer jo ingenting i modsætning til de traditionelle papirbøger. Fra min tablet kan jeg også nemt gå online og søge efter nye spændende biografier, som er min foretrukne genre. En god biografi fortæller både en spændende livshistorie og virker inspirerende på mig. Jeg har eksempelvis lige læst den fremragende biografi ”Drabschefen – nye sager” af Ove Dahl. Han har tidligere udgivet bogen ”Drabschefen”, som både er et portræt af den tidligere drabschef Ove Dahl og en krimireportage om velkendte drabssager i Danmark. I den nye bog fortæller han om 11 nye sager, bl.a. om Amagermanden og Stewardessemordet, politiets efterforskningsarbejde og sit syn på kriminalitet. Bogen er fortalt på en superunderholdende måde, og jeg var helt opslugt af den fra første til sidste side. Jeg fandt ”Drabschefen – nye sager” hos e-boghandlen Politiken Books til en billig pris. Jeg køber ofte e-bøger her, fordi de har et stort udvalg inden for mange genrer, og jeg finder altid mange gode tilbud. Her findes både ældre titler, som jeg endnu ikke har fået læst, og de nyeste titler, og jeg har adgang til Politiken Books døgnet rundt og kan downloade bøgerne med det samme, når jeg har købt dem. Her er biografier om mange spændende personligheder inden for politik, kultur, sport, erhverv og meget mere, og jeg glæder mig altid til at dykke ned i spændende livshistorier på min togrejse. Jeg kan absolut anbefale Politiken Books, hvis man gerne vil have adgang til et stort udvalg af e-bøger og lydbøger inden for mange genrer til favorable priser, som nemt kan downloades og tages med overalt.